SAMT is awarded the 2007 International Freidenker Award

Samfélag trúlausra (SAMT), the atheist brunch discussion group within Siðmennt, the Icelandic Ethical Humanist Association is the proud recipient of the Atheist Alliance International (AAI) 2007 Freidenker Award which will be officially presented at the annual AAI convention titled „Crystal Clear Atheism“ to be held on September 28 – 30 in Crystal City, Virginia.


SAMT, assisted by Siðmennt, Skeptikus, Vantrú, and AAI hosted last year’s very successful international atheist, Humanist, Freethought conference called „A Positive Voice for Atheism in Iceland“. SAMT is receiving this award for „Strengthening the World Freethought Community“. (see photo)

Verðlaunaplatti SAMT

Generic selectors
Ströng leit
Leita í fyrirsögnum
Leita í megintexta
Leita í færslum
Leita á síðum
Sía eftir flokkum
English News
Fréttir
Greinar
Ræður
Viðburðir - upptökur